About Us

 

 We are a company that serves the maritime and underwater works.

 Our main objective is to provide a system of high security standards to cope with the work that is recognized by every international maritime register.

 Nova Diving Center is a registered member regularly registered at the National Business Center in Albania, with its center in Durres Albania.

 Our team serves everywhere in the World in cooperation with multinational companies. The employees are certified by the International Diving School Assotiations International

 IDSA Training Center and BOSIET Opito.

Who we are and what we do...

A small and pasionated team.

Jam krenarë tju presantoj një kompani te re që shërben ne sektorin detar dhe atë nenujorë. Obiektivi ynë ësht i bazuar ke disa proçedura teknike dhe strumente të nivelit të lartë sigurie dhe kapacitet për të përballuar punimet, në mënyrë për të krijuar dhe mundësinë për të afruar sa me shume te interesuar.

 

More about us

Certificates & Memberships

 

Get in Touch

Tel: +355 69 587 1582

Email: denis@novadive.com

 

Services

Recreational Diving

Marine Research

Underwater Works

Partners

Mostly Cloudy

-3°C

Durres

Mostly Cloudy

Humidity: 77%

Wind: 27.36 km/h

  • 03 Jan 2019

    Partly Cloudy 0°C -4°C

  • 04 Jan 2019

    Cloudy 0°C -6°C