Underwater Works

Underwater Works

 • Underwater cutting
 • Underwater welding operations
 • Underwater works in the harbours
 • Underwater works for fixed and floating harbor dock
 • Recovery of submerged objects
 • Underwater surveys
 • Recoveries
 • Demolition
 • Drilling
 • Coring
 • Cutting and underwater welding
 • Underwater photos and filming
 • Eveling boxes for laying
 • Installing geotextile
 • Installation of floating wharves
 • Installation of mooring catenaries
 • Mounting field buoys
 • Maintenance pipelines
 • Construction of mariculture facilities
 • Dredging and sorbonature
 • Installation anchors
 • Underwater archaeological excavations
 • Interventions for pleasure and motor boats

Who we are and what we do...

A small and pasionated team.

Jam krenarë tju presantoj një kompani te re që shërben ne sektorin detar dhe atë nenujorë. Obiektivi ynë ësht i bazuar ke disa proçedura teknike dhe strumente të nivelit të lartë sigurie dhe kapacitet për të përballuar punimet, në mënyrë për të krijuar dhe mundësinë për të afruar sa me shume te interesuar.

 

More about us

Certificates & Memberships

 

Get in Touch

Tel: +355 69 587 1582

Email: denis@novadive.com

 

Services

Recreational Diving

Marine Research

Underwater Works

Partners

Mostly Cloudy

-3°C

Durres

Mostly Cloudy

Humidity: 77%

Wind: 27.36 km/h

 • 03 Jan 2019

  Partly Cloudy 0°C -4°C

 • 04 Jan 2019

  Cloudy 0°C -6°C