Faza pergatitore e zhytjes:

Punimet kryhente monitoruara nga siperfaqa dhe ndiqen nga supervizori qe monitoron perparimin e punimit me sistemin audiofonik dhe video transmetim.

Faza pergatitore e zhytjes:

The works are monitored from the surface and monitored by the supervisor who monitors the progress of the work with the audio system and video broadcast.

Faza pergatitore e zhytjes:

Punimet kryhente monitoruara nga siperfaqa dhe ndiqen nga supervizori qe monitoron perparimin e punimit me sistemin audiofonik dhe video transmetim.

Jam krenar te prezantoj një kompani që shërben ne sektorin detar dhe atë nenujorë.

 Objektivi ynë kryesor ësht sherbimi i një sistemi me standarte te larta sigurie per te perballuar punimet qe njihet nga çdo regjister detar nderkombetar.

 Nova Diving Center esht subjekt i regjistruar regjistruar rregullisht ne Qendren Kombetare te Biznesit ne Shqiperi, me qender ne Durres. 

 Ekipi yne sherben ne cdo vend te Botes ne bashkpunim me kompani multinacionale. Punonjesit jan te çertifikuar nga qendra internacionale per trajnimin e zhytesave komercial, IDSA (International Diving School Assotiations) dhe 

 BOSIET Opito.  

Faqja 1 di 2

Kush jemi dhe cfare bejme...

Nje skuader e vogel dhe plot pasion.

Jam krenarë tju presantoj një kompani te re që shërben ne sektorin detar dhe atë nenujorë. Obiektivi ynë ësht i bazuar ke disa proçedura teknike dhe strumente të nivelit të lartë sigurie dhe kapacitet për të përballuar punimet, në mënyrë për të krijuar dhe mundësinë për të marrë klientë të rinj.

 

Me shume rreth nesh

Certificates & Memberships

 

Get in Touch

Tel: +355 69 587 1582

Email: denis@novadive.com

 

Services

Recreational Diving

Marine Research

Underwater Works

Partners

Mostly Cloudy

-3°C

Durres

Mostly Cloudy

Humidity: 77%

Wind: 27.36 km/h

  • 03 Jan 2019

    Partly Cloudy 0°C -4°C

  • 04 Jan 2019

    Cloudy 0°C -6°C