Punime Nenujore

Punime Nenujore

 • Saldim nënujor i çertifikuar
 • Sherbime nën detare ne port
 • Punime për bankina ne port, stabilizuese dhe të lundrueshme
 • Rekuperime të objekteve te mbytura
 • Sondazhe nënujore
 • Rimarrje
 • Demolime
 • Shpime me sistem hidraulik
 • Kanalizime
 • Prerje dhe saldim nënujor
 • Foto dhe Video regjistrime
 • Vendosje të trupave dhe peshave nën detare
 • Instalim Gjeotekstil
 • Isntalim i kalatave Lundruese
 • Instalim i Zinxhireve ankorues
 • Montim i bovave sinjalizuese
 • Mirmbajtje te tubacioneve
 • Ndertim i marinkultures
 • Pastrim dhe thithje me ajer
 • Spiranca Ankorimi
 • Gërmime arkeologjike nënujore
 • Nderhyrje për anije me motor dhe vela
 • Pastrim skafi me presion te larte

Kush jemi dhe cfare bejme...

Nje skuader e vogel dhe plot pasion.

Jam krenarë tju presantoj një kompani te re që shërben ne sektorin detar dhe atë nenujorë. Obiektivi ynë ësht i bazuar ke disa proçedura teknike dhe strumente të nivelit të lartë sigurie dhe kapacitet për të përballuar punimet, në mënyrë për të krijuar dhe mundësinë për të marrë klientë të rinj.

 

Me shume rreth nesh

Certificates & Memberships

 

Get in Touch

Tel: +355 69 587 1582

Email: denis@novadive.com

 

Services

Recreational Diving

Marine Research

Underwater Works

Partners

Mostly Cloudy

-3°C

Durres

Mostly Cloudy

Humidity: 77%

Wind: 27.36 km/h

 • 03 Jan 2019

  Partly Cloudy 0°C -4°C

 • 04 Jan 2019

  Cloudy 0°C -6°C